Skip to main content

Skal vi tilpasse DataSponge til din forretning?

Bruger du helt andre systemer end dem vi har skrevet om på de andre sider så bare rolig. Vi har lavet Business Intelligence til de fleste systemer og kan kode op mod de fleste API’er, alle former for SQL databaser, forskellige web services, hjemmesider og også til sharepoint, excel og meget mere.

Personlig tilpasning af jeres DataSponge Power BI løsning
DataSponge er for alle i virksomheden der har gavn af dataindsigt

DataSponge er for alle hvad end du er CEO, økonomimedarbejder, controller, projektleder eller noget helt tredje.

Responsiv Power BI løsning på tværs af platforme

Hold dig opdateret fra både smartphone, tablet og computer. Dine Power BI dashboards ligger i skyen.

Forbind flere kilder til din DataSponge Power BI løsning

Flere datakilder er ikke et problem. Vi sørger for at få dig sat i gang med dine datakilder samt overflytte evt. historisk data.

Få en skræddersyet løsning, der passer til netop dig og din branche, så du får al den væsentligste data serveret let tilgængeligt og altid lige ved hånden

Vi kan skabe brugbare og let kommunikerbare visualiseringer, der giver et skarpt grundlag for at anvende selv den mest komplicerede data, til at drive forretningen i den helt rigtige retning.

Kort sagt bygger vi systemer, der leverer den nødvendige data i den form, der giver allerbedst mening for jer i den konkrete situation – og på at give jeres medarbejderne den bedst mulige værktøjskasse til at arbejde med data.

Med vores rapporterings- og analyseløsninger omdanner vi data til information, og i sidste ende giver vi dig en endnu dybere indsigt i forretningen samt et overblik over hvor den er på vej hen.

Så I kan bygge videre på et datadrevet fundament.

Kontakt os. Vi vil meget gerne høre om lige præcis dit BI-projekt.

KOM I GANG MED DATASPONGE

Oplev hvad DataSponge kan gøre for din virksomhed

Se med dine egne øjne hvad DataSponge kan gøre for dig. Find en partner eller book en demo og få en uforpligtende gennemgang af vores løsninger

Find en partnerBook en demo